Guilty Pleasures

Yep, het is waar. Niemand is perfect. Ik niet, maar jij ook niet. Eigenlijk is dat ook helemaal prima. We hebben stiekem allemaal onze guilty pleasures. Ja, dat dus. Iedereen kent de term guilty pleasure wel als we iets bedoelen dat we eigenlijk vréselijk moeten vinden, maar we stiekem heel erg van genieten. In deze blogpost laten wij onze eerste 6 guilty pleasures zien.

Wij vinden het okay…

…om vlak voor het slapen gaan te Insta-stalken. Gewoon, omdat je nogal nieuwsgierig bent. En dan per ongeluk een foto liken als je hem goed bekijkt. (NOO!)

…als je teveel chocolade eet, terwijl je met jezelf vooraf hebt afgesproken om maar een klein stukje te eten. Wie houdt zich daar nou echt aan?

…na een avondje stappen te lui zijn om je make-up eraf te halen… en dus wakker wordt met een kussen met zwarte vlekken. Yess, hello babypanda!

…stiekem wel eens denken dat we goede zangeressen zouden zijn, vooral onder de douche. Badkamergalm is een krachtige tool. Als we zingen zonder galm klinken we snel als Mariah Carey aan de crack, maar mét galm zijn we opeens de nieuwe it-girls.

…om stiekem jaloers te zijn op onze vriendin haar nieuwe boyfriend. Sisters before misters, right?

Zijn deze punten ook herkenbaar voor jou? Bij ons komen deze guilty pleasures nét iets te vaak voor.

Wat zijn jouw guilty pleasures? Laat het ons weten!

Leave a comment

WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp