Over ons

Alles over Mi Vida Jewelry lees je hier!

Ik ben helemaal gek van de laatste trends en sieraden kan je nooit genoeg hebben. Elk seizoen zijn er weer nieuwe musthaves en ik wilde ze allemaal! Een sieraad is immers een finishing touch voor bij een outfit.

Al jaren droom ik van mijn eigen bedrijf met allemaal hebbedingen. Niet duur, gewoon leuk. Iets wat je koopt zonder er vier keer over na te hoeven denken vanwege de prijs. Na lang dromen ben ik gestart met Mi Vida. Een bedrijf waar ik mijn creativiteit en grote passie in kwijt kan. Nu heb ik dus lekker veel haarbandjes, de leukste sjaaltjes en alle bangles die ik leuk vindt. Alles wat in de collectie zit heb ik natuurlijk ook zelf.

Ik sta zelf op alle foto’s. Niet omdat ik mijzelf nu zo mooi vindt, maar omdat ik vind dat het echt moet zijn en niet alleen maar de perfecte kant getoond hoeft te worden. Gewoon losse foto’s en nee helaas is nog niet alles perfect. Ik ben nog aan het leren 😉

Do what you love

Alles binnen Mi Vida draait om doe wat je leuk vindt en jezelf zijn. De wereld is gevuld met verplichtingen in verschillende vormen. Denk hierbij aan het diëten en dus niet die heerlijke hamburger te eten. Dat is zonde. We zijn jong en kunnen genieten.

Ga uit als je daar zin in hebt, eet wat je lekker vindt, doe het werk waar je vrolijk van wordt en belangrijk voor het succes van Mi Vida: koop wat je leuk vindt.

Sinds kort luister ik hier zelf ook naar en het bevalt ontzettend goed! Als ik om mij heen kijk mogen meerderen dat wel iets meer doen. Daar wil Mi Vida een bijdrage in leveren. Ik doe wat ik leuk vind en ik hoop dat alle klanten, volgers en vrienden van Mi Vida dat ook iets meer gaan doen!