Hi! Ik ben Chiara, 20 jaar en het gezicht achter Mi Vida Jewelry. Ik ben een food lover, groot fan van reizen en gek van de laatste musthaves. De prachtige bangles, schattige kettinkjes, de trendy haarbanden en nog veel meer!

Al jaren droom ik van mijn eigen bedrijf met de musthaves van het seizoen. Na lang dromen ben ik gestart met Mi Vida Jewelry. Een bedrijf waar ik mijn creativiteit en mijn grote passie in kwijt kan. Het bedrijf waar ik alles zelf in kan doen wat ik zo leuk vind; van het fotograferen, het ontwerpen tot het posten op Instagram aan toe.

Ik ben groot Instagramlover en ik merkte dat het leven er daar fantastisch uit ziet, want alleen de leukste momenten worden gedeeld met de mooiste foto’s. Na het bekijken van mijn eigen Insta pagina betrapte ik mijzelf erop dat het lijkt alsof ik alleen maar op vakantie ben! Helaas, maar dit is natuurlijk niet echt zo.

Dit vond ik een inspirerend iets, want waarom willen we alleen de perfecte kant laten zien? Uiteindelijk denk ik dat iedereen wel eens een te grote chocoladereep opeet, terwijl je eigenlijk wilde gaan sporten. Of veel te lang serie kijkt terwijl je eigenlijk aan het werk zou gaan of moet leren voor je studie.

Bij Mi Vida Jewelry draait het om “Do what you love”. Doe waar je zin in hebt en waar je van geniet. Op onze instagrampagina en website proberen wij ook zo veel mogelijk leuke momenten te delen. Met onze collectie proberen wij bij te dragen bij de leuke momenten en het mooie gevoel dat een sieraad jou kan geven.

Do what you love
Guilty Pleasure koekje Chiara
WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp