Retour & Garantie

Alles over het retourneren van- en de garantie op de sieraden van Mi Vida lees je hier!
Retour

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Dat is jammer, maar dat kan natuurlijk gebeuren. Bij Mi Vida Jewelry heb je de altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na levering.

Retourneren is vrij eenvoudig. Je kan ons een mailtje sturen met de reden van het retourneren en dan ontvang je een retourformulier. Als je het Mi Vida retourformulier hebt ingevuld kan je deze bij de artikelen doen en als geheel naar onderstaand adres sturen. We accepteren alleen retourzendingen in originele verpakking. Dit vanwege de hygiëne.

  • Mi Vida Jewelry
  • Dorpsstraat 347
  • 1566 BD Assendelft

Na ontvangst van de sieraden of accessoires betalen wij het factuurbedrag zo snel mogelijk aan je terug. Dit duurt maximaal 5 werkdagen. De kosten en het risico van verzenden (bijvoorbeeld als een pakket kwijtraakt bij PostNL) zijn bij een retournering voor eigen rekening. Als je er zeker van wil zijn dat het pakketje bij ons aankomt, kan je het brievenbuspakje of pakketje aangetekend terugsturen. Retourzendingen die niet identificeerbaar zijn, worden indien dit mogelijk is, teruggestuurd naar de afzender. Let op! De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Garantie

Als er iets stuk gaat is het natuurlijk fijn als er nog iets aan gedaan kan worden. Bij Mi Vida Jewelry is de garantie op de artikelen 3 weken na de aankoopdatum. Als er iets mis is tijdens de garantieperiode, kan je ons altijd een berichtje sturen via de chat, social media of de mail. Dit vinden wij erg vervelend en helpen je graag verder. Wij zullen dan kijken voor reparatie of vervanging van je aankoop.

Let op! De garantie is niet van toepassing op:

  • Slijtage van artikelen of beschadiging door ondeskundig gebruik van de sieraden;
  • Gebroken of beschadigde sieraden doordat het sieraad is gevallen;
  • Verkleuring of slijtage van het waxkoord;
  • Verkleuring of vlekken van metaal door aanraking met water, parfum en andere cosmetica

Twijfel je of je nu wel of geen garantie hebt? Dan kan je ons altijd een berichtje sturen en dan zullen wij je verder helpen.