Samenwerken

Heb je een leuke website, blog of iets heel anders en ben je ook gek van onze producten? Heb je interesse in een samenwerking? Super! Mi Vida Jewelry is altijd op zoek naar leuke samenwerkingen.

Wordt affiliate van Mi Vida Jewelry!

Als affiliate van Mi Vida Jewelry kun jij geld verdienen door onze sieraden en haaraccessoires aan de man te brengen. Onze bangles, schattige enkelbandjes, haarbandjes en nog veel meer! Als iemand via jouw kanalen op onze website terecht komt en vervolgens wat koopt, dan ontvang je 10% van de omzet.

Wat biedt Mi Vida?

  • Een aantrekkelijke commissie van 10%
  • Snelle toelating en uitbetaling

Heb je een heel ander gaaf idee? Leuk! Ik sta namelijk altijd open voor iets nieuws. Je kan een chatberichtje sturen, een mailtje of een berichtje via de social media kanalen.

De sieraden van Mi Vida in jouw winkel?

Heb je een leuke winkel, salon of webshop? Misschien zijn onze sieraden en haaraccessoires een leuke toevoeging voor jou. De sieraden van Mi Vida kun je nu terugvinden in twee winkeltjes. Daar ben ik ontzettend blij mee.

Toch zou het heel leuk zijn als de Mi Vida sieraden ook in een ander winkeltje terecht komen, misschien jouw winkel? Als dat je leuk lijkt, laat het dan vooral aan mij weten! Dan praten we heel snel verder.