Samenwerken

Influencers

Ben je een blogger en/of een social influencer en fan van onze sieraden en accessoires? Super leuk! Ga je graag op zoek naar de leukste cafés, mooie hotspots in de stad of fijne plekjes in huis voor een mooie foto? Dan zoeken wij jou! Mooie portretfoto’s en flatlays heb je nooit genoeg en wij zijn altijd op zoek naar leuke meiden.

Je kunt ons altijd een mailtje sturen met daarin kort jouw ideeën en gegevens over een samenwerking. Als wij ook een goede match zien komen wij snel bij je terug!

Houd er wel rekening mee dat wij alleen samenwerken met Instagram Influencers met minimaal 2.000 volgers.

Wholesale

Heb je een leuke winkel, webshop of salon? Wie weet passen onze sieraden en accessoires perfect bij jou! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe verkooppunten. Onze collectie wordt al verkocht bij verschillende (concept) stores en beauty salons.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen. Stuur een mailtje naar [email protected] en wij nemen binnen no time contact met je op! We kunnen ons online lookbook sturen met daarin alle gewenste producten. (Waar we stiekem best heel trots op zijn!)

Mi Vida Jewelry Spring Collection

Fijne samenwerkingen

Ben jij ook gek op die mooie foto’s op Instagram? YES, wij ook. Welcome to the club. Je bent gelukkig niet de enige als dit jou zelf niet altijd lukt.

Al een lange tijd volgen wij Perfectly Tall op Instagram. Haar foto’s zijn één grote inspiratiebron! Wij hebben contact met haar opgenomen en wát is ze een leuke meid. Al snel kwamen we tot een toffe overeenkomst en mochten wij de leukste Mi Vida producten naar haar opsturen. Bij het uitzoeken van de producten ontstond er al meteen keuzestress, want wat moet je in hemelsnaam kiezen als je zóveel door haar wil laten fotograferen?

De leukste cafés waar je lekker koffie kunt drinken, mooie hotspots in huis; Anne heeft gezocht naar de leukste spots en daar heeft ze heel wat mooie foto’s geschoten. Heb jij nog Instagrammable foto’s nodig, dan is Anne echt degene die je zoekt!

WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp