Dé haartrend van dit moment; de haarspeld

De haarspeld is hotter dan hot. Op Instagram, Pinterest en tijdens de Paris Fashion Week zie je deze musthave overal verschijnen en wij moeten bekennen dat we zelf ook een lichte obsessie aan het ontwikkelen zijn. Natuurlijk wil je weten hoe dat eruit ziet en hoe je het moet dragen. Wij hebben wat toffe haarspeld inspiratie voor je op een rijtje gezet.

1 – Easy Eyecatcher

Op deze manier is de haarspeld met parels is misschien wel het makkelijkst te dragen. Verdeel je haar aan twee kanten en kies de kant waar je de haarspeld draagt. Super easy en het is gelijk een eyecatcher.

2 – Double Pin

Ook hier geldt: easy peasy! Verdeel je haar evenredig, dus je scheiding meer naar links of naar rechts en draag twee haarspelden bij elkaar.

3 – Sleep In, Look Better

Deze musthave spelden kun je met iedere haarsoort dragen: of je nu kort of lang haar hebt, het stijl is of krullend. Draag jij jouw haar graag vast? Dan is dit dé manier voor jou. This is our “accessorise so much, no one will know you slept in” look.

4 – Sweet Waves

Gebruik de clip in zachte waves. Twee plukjes naar achteren, speld(en) erbij et voilà!

Ga voor extra romantisch en draag de haarclips met parels op deze verschillende manieren. Draag een vintage blouse, de musthave haarclip, een ketting en je bent ready to go.

Vind jij ook dat de haarclip met parels niet mag ontbreken in jouw collectie? Shop de haarspelden hier voor slechts €4,95.

Leave a comment

WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp