Verzending & Levering

Alles over de verzending en de levering van jouw Mi Vida Jewelry pakketje lees je hier.
Levering

Heerlijk! Het gevoel dat je hebt nadat je online iets hebt gekocht. Het moment dat je de volgende dag voor de brievenbus zit, te wachten totdat je pakketje binnenkomt.

Mi Vida jewelry herkent dat gevoel zeker. Als je op een werkdag (maandag t/m vrijdag) voor 16:00 je bestelling plaatst en de betaling is ontvangen, dan maken wij het pakketje op dezelfde dag nog voor je klaar. Mi Vida streeft ernaar het pakketje nog op dezelfde dag op de bus te doen, maar een enkele keer wordt het de dag daarna verzonden.

Als je in het weekend bestelt, worden de sieraden en haaraccessoires maandag verzonden. Je ontvangt altijd een bevestiging van e-mail als wij je bestelling hebben ontvangen en zodra je bestelling wordt verzonden.

Bij Mi Vida jewelry worden alle pakketjes als cadeau ingepakt, zodat je je bestelling met een glimlach zal openen. Verder wordt alles zorgvuldig ingepakt, waardoor de kans op beschadiging minimaal is.

Verzending

Mi Vida Jewelry verzendt internationaal en wij willen geen geld verdienen aan verzendkosten. Zo hebben wij een standaard verzendtarief voor Nederland en buiten Nederland.

Voor verzendingen binnen Nederland heeft Mi Vida een standaardtarief van €1,95. Mocht je onze sieraden en accessoires zo leuk vinden dat je boven een totaalbedrag van €30,00 uitkomt, betalen wij de verzendkosten voor je. De artikelen worden dus gratis verzonden als de waarde van de bestelling hoger is dan €30,00.

Woon je buiten Nederland, dan kunnen wij de producten ook naar jou versturen. Voor bestellingen die buiten Nederland verstuurd moeten worden rekenen wij een tarief van €3,75.